PROJECTS        APPROACH       FAQs       CONTACT

LANT HOUSE




The brief here was to extend, modernise and reinvent this dated detached 1960s house; the transformation is dramatic. The use of chalk coloured render, light grey aluminium windows, slate roof tiles and feature contemporary stone cladding gives this home a fresh, clean and modern aesthetic.

Now a spacious four-bedroom family home, there is a double height, light filled core running through the centre of the house from front to back. The galleried landing with clear glass balustrade adds impact and volume, whilst offering interesting views down onto the dining area and the entrance hall. Large picture windows and sliding doors in the family and dining room provide the perfect vistas into the beautiful garden beyond, which also houses a modern outdoor kitchen in keeping with the exterior finishes of this contemporary house.




 howard@howardpeasearchitects.co.uk
@howardpeasearchitects
+44 7749173672